Κλείσιμο

DOT.: Καλεσμένοι ο Ορφέας Αυγουστίδης και ο Μιχάλης Ρέππας-Δείτε το trailer

Συνεντεύξεις, αστείες backstage ιστορίες, παιχνίδια ερωτήσεων και όχι μόνο, λαχταριστές συνταγές, συμβουλές ζωής, μόδα, ομορφιά. Όλα όσα κάνουν τη διάθεση και την καθημερινότητά μας καλύτερη στο DOT. το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου με τη Νάντια και τον Μίνω.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, ο Ορφέας Αυγουστίδης κάθεται στον καναπέ του DOT. και δίνει spoiler για τον «Σασμό» ενώ περιγράφει και αστείες backstage στιγμές από τα γυρίσματα με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Ακόμα, μιλάει για τη σχέση του με τον ενός έτους γιο του και τη σύντροφό του Γεωργία και εξηγεί γιατί δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τα social media.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται τη beauty ρουτίνα της και δίνει συμβουλές για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Ο Παύλος Γαλακτερός φτιάχνει ένα DIY επιτραπέζιο παιχνίδι για τις επόμενες συγκεντρώσεις με την παρέα.

Η Ράνια Θρασκιά απαντά στο μεγάλο ερώτημα: «Τι κάνω αν δεν θέλω να γίνω μητέρα αλλά ο χρόνος με πιέζει;»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει κερκυραϊκή παστιτσάδα και την αφιερώνει στον… Απόστολο Ρουβά.

Δείτε το τρέιλερ:

Την Κυριακή 3 Απριλίου, ο Μιχάλης Ρέππας θυμάται μια παράστασή του με τον πρωθυπουργό -τότε- Κώστα Σημίτη στην πρώτη σειρά, εξηγεί τι κάνει αφόρητο στα μάτια του τον Θανάση Παπαθανασίου και αφηγείται τις σουρεάλ στιγμές από τα παρασκήνια των σειρών και των ταινιών τους.

Πόσο Survivor ήταν τελικά ο Σάββας Κάλφας αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη; Οι δύο παίκτες αποκαλύπτουν φετινές αλλά και περσινές ιστορίες από τον Άγιο Δομίνικο, τις οποίες ακούμε πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου έρχεται σε μία από τις πιο αστείες «Κουλούρες» του Μίνου

Οι Γιάννης Στάνκογλου, Κώστας Νικούλι, Δήμητρα Λημνιού, Ναταλία Σουίφτ και Κωνσταντίνος Σειραδάκης από τα παρασκήνια της παράστασης «Killer Joe» στο πιο ξεκαρδιστικό παιχνίδι ερωτήσεων.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει το πιο νόστιμο χωριάτικο ψωμί με μυρωδικά και λεμόνι. 

#dot

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr