DOT.: Καλεσμένοι η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη-Δείτε το trailer

Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, η Νάντια και ο Μίνως μας κρατούν την καλύτερη παρέα στον ΣΚΑΪ και στο DOT..

Συζητούν με την Ευγενία Δημητρόπουλου, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη. Συναντούν τους ηθοποιούς της παράστασης «Φθηνά Τσιγάρα», “παίζουν” με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και ρωτούν την Αθηνά Ευμορφιάδη. Ακόμη, υγεία, συνταγές και συμβουλές που κάνουν την καθημερινότητά μας όσο γίνεται καλύτερη.

Δείτε το trailer:

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, η Ευγενία Δημητροπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την απόφαση αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική. Θυμάται τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης, ενώ συγκινείται όταν σκέφτεται την πρώτη φορά που την κράτησε στην αγκαλιά της.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Από τη «Μουρμούρα» στην «Κουλούρα» σχολιάζει τη φάρσα στο θέατρο που ακόμα τον κάνει λίγο να ντρέπεται, ενώ θυμάται τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την… Αντιγόνη Ψυχράμη.

Λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα, η Νάντια κι ο Μίνως μπαίνουν στην κουζίνα κι ετοιμάζουν με τη Μάγκυ Ταμπακάκη το πιο χαλβαδένιο ψωμί για το σαρακοστιανό τραπέζι, αλλά και τα πιο λαχταριστά γεμιστά μανιτάρια με τσένταρ και μπέικον.

Τέλος, η εκπομπή μάς προτείνει πέντε αντιπολεμικές ταινίες που αξίζει να δούμε.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η σύζυγός του Αντιγόνη Ψυχράμη είναι τόσο αγαπημένοι και τόσο αστείοι, όσο δείχνουν. Οι κουμπάροι του Μίνου σε μια συνέντευξη που θυμίζει περισσότερο κυριακάτικη συνάντηση σε σπίτι παρά συζήτηση σε τηλεοπτική εκπομπή εξηγούν γιατί δεν πηγαίνουν ποτέ τσακωμένοι για ύπνο. Θυμούνται αστείες στιγμές της ζωής τους πριν αλλά και μετά το παιδί, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι απαντούν σε όποιον τους στέλνει κακίες στα social media.

Πόσο Survivor ήταν τελικά η Αθηνά Ευμορφιάδη; Η παίκτρια της ομάδας των Διασήμων μιλά για τον τσακωμό της με τη Μυριέλλα και το viral κλάμα της Ευρυδίκης στην αποχώρησή της.

«Φθηνά Τσιγάρα»: Οι ηθοποιοί και συντελεστές της πολυσυζητημένης παράστασης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχουν φανταστικές ιστορίες να διηγηθούν - και από την παράσταση και από την Αθήνα των ‘90s. 

Υγεία: Ο Δρ. Γεώργιος Κυριάκου μιλά για όλες τις νέες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των όγκων του ουροποιητικού.
Για το τέλος, η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει μια συνταγή που θα μπορούσε να έχει κάνει και ο Απόστολος Ρουβάς. Κερκυραϊκή, πεντανόστιμη, ζουμερή και χορταστική παστιτσάδα. 


#dot Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr