«Deadloch»: Μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά μυστηρίου - Δείτε το trailer

Η σειρά ακολουθεί δύο γυναίκες ντετέκτιβ, που προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση δολοφονίας στην άλλοτε ήσυχη πόλη Deadloch της Τασμανίας

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ και κάποιες φωτογραφίες της νέας αυστραλιανής σειράς «Deadloch». Με δημιουργoύς και σεναριογράφους τις Kate McCartney και Kate McLennan (γνωστές από το «Get Krack!n» και το «The Katering Show»), η σειρά ακολουθεί δύο γυναίκες ντετέκτιβ που προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση δολοφονίας στην άλλοτε ήσυχη πόλη Deadloch της Τασμανίας.

Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την ανεύρεση ενός ντόπιου άνδρα νεκρού στην παραλία και οι ντετέκτιβ, η αρχιφύλακας Dulcie Collins (Kate Box) και ο ερευνήτρια Eddie Redcliffe (Madeleine Sami), αναλαμβάνουν να βρουν τον δολοφόνο. Η υπεραισιόδοξη νεαρή αστυφύλακας Abby (Nina Oyama) εντάσσεται στην ομάδα, καθώς βάζουν τις διαφορές τους στην άκρη και συνεργάζονται για να λύσουν την υπόθεση, πάνω στην ώρα για την ετήσια εκδήλωση τέχνης, φαγητού και πολιτισμού, το Winter Feastival. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά