Κλείσιμο

David Suzuki: Αποσύρεται ο παρουσιαστής της σειράς «The Nature of Things»

Η σειρά ρίχνει φως στις συνέπειες της ανθρώπινης φύσης και τις δυνατότητες της επιστήμης με προσιτό τρόπο για θεατές όλων των ηλικιών

Ο παγκόσμιας φήμης περιβαλλοντολόγος, Ντέιβιντ Σουζούκι, αποσύρεται από τη σειρά του CBC «The Nature of Things» (Η Φύση των Πραγμάτων) μετά από 43 χρόνια.

Ο 86χρονος παρουσιαστής επιστημονικών εκπομπών επιβεβαίωσε την είδηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή «The National».

«Ήμουν τυχερός που έχω προικιστεί με καλή υγεία που μου έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνω ο οικοδεσπότης της σειράς πολύ μετά την «ημερομηνία λήξης» μου» είπε ο Ντέιβιντ Σουζούκι.

«Η γήρανση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία που δημιουργεί ευκαιρίες για πιο φρέσκια, πιο ευφάνταστη συνεισφορά από νεότερους ανθρώπους, όπως εδώ και χρόνια, έχω συμβουλεύσει, για να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της σειράς «The Nature of Things» πρέπει να προετοιμαστούμε για τη μετάβαση, όταν φύγω. Αυτή η στιγμή είναι τώρα» συμπλήρωσε.

Ο Σουζούκι, σύμφωνα με το Variety θα επιστρέψει για την 62η σεζόν της σειράς στις 6 Ιανουαρίου 2023, προτού αποχωρήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, ο Σουζούκι εκπαιδεύει Καναδούς και πολίτες σε όλο τον κόσμο μέσω του προγράμματος σε στυλ ντοκιμαντέρ «The Nature of Things». Η σειρά ρίχνει φως στις συνέπειες της ανθρώπινης φύσης και τις δυνατότητες της επιστήμης με προσιτό τρόπο για θεατές όλων των ηλικιών.

Πηγή: skai.gr