David Dastmalchian: Θα τον δούμε στην ταινία «Oppenheimer»

Αναφερόμενος στον ρόλο που είχε στον «Σκοτεινό ιππότη», ο Νταστμάλτσιαν είπε ότι είναι «βαθιά, βαθιά ευγνώμων» για τη συμβολή του Νόλαν τόσο στην κινηματογραφική βιομηχανία όσο και στην προσωπική του ζωή

Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ με την ταινία «Σκοτεινός ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν. Τώρα, 15 χρόνια αργότερα, το δίδυμο έχει επανενωθεί για την αναμενόμενη νέα ταινία του Νόλαν «Oppenheimer».

Μιλώντας πρόσφατα στο αμερικανικό περιοδικό «People» ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει στο «Oppenheimer» λέγοντας: «Είναι τόσο τιμητικό και νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με κάποιον που μου άλλαξε τη ζωή και αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα και να δημιουργήσω έναν τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα».

Αναφερόμενος στον ρόλο που είχε στον «Σκοτεινό ιππότη» ο Νταστμάλτσιαν είπε ότι είναι «βαθιά, βαθιά ευγνώμων» για τη συμβολή του Νόλαν τόσο στην κινηματογραφική βιομηχανία όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι τόσο βαθιά, βαθιά ευγνώμων σ' αυτόν, όχι μόνο για τις ταινίες που μας έδωσε να απολαύσουμε, αλλά για την ευκαιρία που μου έδωσε και άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία