Cameron Crowe: Γράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει ταινία για την Τζόνι Μίτσελ

Πηγές κοντά στον σκηνοθέτη ισχυρίζονται ότι δεν θα είναι μια τυπική βιογραφική ταινία ή ντοκιμαντέρ, αλλά θα θυμίζει περισσότερο αυτοβιογραφία

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κάμερον Κρόου φέρεται να ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι επικεντρωμένη στην Τζόνι Μίτσελ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Above The Line, ο Κάμερον Κρόου πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια με την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό της φολκ και ροκ, Τζόνι Μίτσελ για την ανάπτυξη του σεναρίου της ταινίας.

Πηγές κοντά στον σκηνοθέτη ισχυρίζονται ότι δεν θα είναι μια τυπική βιογραφική ταινία ή ντοκιμαντέρ, αλλά θα θυμίζει περισσότερο αυτοβιογραφία, δεδομένης της μακροχρόνιας σχέσης του Κρόου με την Μίτσελ.

Ο Κρόου αρθρογραφούσε για την Μίτσελ από τότε που ήταν νεαρός ρεπόρτερ στο Rolling Stone και εκείνη τον εμπιστεύεται μετά από τόσα χρόνια, οπότε εκείνος γράφει το σενάριο με τη συμβολή της, σύμφωνα με το δηοσίευμα.

Η ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας της, θα είναι το πρώτο πρότζεκτ του Κάμερον Κρόου μετά την κωμική σειρά Roadies του 2016.

Ο Κάμερον Κρόου είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον συνέταιρό του στη Vinyl Films, Γκρεγκ Μαριότι.

Η Τζόνι Μίτσελ επιβεβαίωσε τις αναφορές του Above The Line κοινοποιώντας στον ιστότοπο της άρθρο από το Empire για την ταινία. Η βραβευμένη δέκα φορές με Grammy Τζόνι Μίτσελ πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή, δίνοντας την πρώτη της συναυλία μετά από 23 χρόνια, το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια Μπράντι Καρλάιλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ