Κλείσιμο

Bridgerton: Queen Charlotte – Δείτε το νέο trailer και την ημερομηνία προβολής

Τη βασίλισσα Charlotte θα υποδυθεί η India Amarteifio, ενώ η Golda Rosheuvel θα συνεχίσει να υποδύεται την ενήλικη βασίλισσα

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της prequel σειράς του Bridgerton, με ένα πρώτο trailer, όπου θα πρωταγωνιστεί η Βασίλισσα Charlotte. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Μαΐου και θα έχει «ως επίκεντρο την άνοδο της βασίλισσας  στη δημοσιότητα και την εξουσία». 

«Αυτό το prequel του Bridgerton αφηγείται την ιστορία του πώς ο γάμος της νεαρής βασίλισσας με τον βασιλιά Γεώργιο πυροδότησε μια μεγάλη ερωτική ιστορία όσο και μια κοινωνική αλλαγή, που κληρονόμησαν οι χαρακτήρες του Bridgerton», αναφέρει το δελτίο Τύπου. 

H Βασίλισσα Charlotte

Τη βασίλισσα Charlotte θα υποδυθεί η India Amarteifio, ενώ η Golda Rosheuvel θα συνεχίσει να υποδύεται την ενήλικη βασίλισσα.

Το τρέιλερ δείχνει πώς η Charlotte γνώρισε και ερωτεύτηκε τον βασιλιά Γεώργιο Γ', τον οποίο υποδύεται ο Corey Mylchreest. Η μητέρα του Γεωργίου του λέει: «Ο γάμος σου είναι η υπόθεση αυτής της χώρας! Αυτό δεν μπορεί να πάει στραβά!», καθώς ο Γεώργιος και η Charlotte χορεύουν μαζί σε έναν χορό.

Το teaser τελειώνει με τη Charlotte να δηλώνει προκλητικά: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Είμαι η βασίλισσα».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shondaland (@shondaland)

Η Michelle Fairley εντάσσεται, επίσης, στο καστ ως πριγκίπισσα Augusta, με την Arsema Thomas να υποδύεται τη νεαρή Agatha Danbury.

Η σειρά Bridgerton

Πηγή: skai.gr