Big Brother: Πρεμιέρα στο σπίτι με εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε (vid)

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους 14 συμμετέχοντες του Big Brother, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρουσίασής τους, έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία χωρίς να το καταλάβουν.


Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο. Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή έτρεξαν για να διαλέξουν πρώτοι, μόνο που στην συνέχεια βίωσαν ψυχρολουσία, όταν ο Big Brother τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν στην αρένα για να παραμείνει μόνο ο ένας στο ριάλιτι. Οι δυο τους έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ με την Ευδοκία να παίρνει τελικά τη νίκη.

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Ισίδωρος θα αποχωρήσει, ο Big Brother τον μετέφερε στο «Μυστικό Δωμάτιο», όπου θα μπορούσε να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον εαυτό του. Μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα έχει την ευκαιρία να λάβει μια σημαντική απόφαση. Ο Ισίδωρος με την ασυλία που κέρδισε, γίνεται από ηττημένος, νικητής λόγω των προνομίων που θα έχει.

Πηγή: skai.gr