Barry: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν - Δείτε το trailer

Η τελευταία σεζόν της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Απριλίου 

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η επιτυχημένη σειρά του HBO «Barry», φτάνει στο τέλος της με την επερχόμενη τέταρτη σεζόν. Ο συνδημιουργός και πρωταγωνιστής Bill Hader επιβεβαίωσε την είδηση, κάνοντας λόγο για μια γλυκόπικρη κατάληξη της ιστορίας. Ο Hader εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δόθηκε να δημιουργήσει και να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, κάνοντας λόγο για ένα “εκπληκτικό ταξίδι”.

Το «Barry» ακολουθεί την ιστορία του πρώην πεζοναύτη που έγινε ο εκτελεστής Barry Berkman, τον οποίο υποδύεται ο Hader, που ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να ολοκληρώσει μια δουλειά και καταλήγει να βρει το πάθος του για την υποκριτική. Καθώς προσπαθεί να αφήσει πίσω του το εγκληματικό του παρελθόν, μπλέκεται σε έναν ιστό επικίνδυνων συνεργατών και προσωπικού δράματος.

Η σειρά έχει επαινεθεί για το σκοτεινό χιούμορ, τις δυνατές ερμηνείες και την συναρπαστική πλοκή της. Ο Hader, μαζί με τους Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan και Henry Winkler, έχουν λάβει κριτική αναγνώριση για τις ερμηνείες τους στη σειρά.

Η επερχόμενη τελευταία σεζόν του «Barry» πρόκειται να συνεχίσει από εκεί που έμεινε το εκρηκτικό φινάλε της τρίτης σεζόν, με τον Gene Cousineau, τον οποίο υποδύεται ο Winkler, να χαιρετίζεται ως ήρωας μετά τη σύλληψη του Barry.

Η τελευταία σεζόν της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Απριλίου στις 22:00 στο HBO.

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά