Κλείσιμο

Δημόσια «ερωτική εξομολόγηση» του Αύγουστου Κορτώ στη Βίσση: «Σαράντα χρόνια βισσικός και το πάθος δεν τελειώνει»

Σε μια δημόσια δήλωση θαυμασμού – σχεδόν πλατωνικού έρωτος – προς το πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας προχώρησε ο συγγραφέας, με την «απόλυτη» να του απαντά κολακευμένη

Σε μια δημόσια δήλωση θαυμασμού – σχεδόν πλατωνικού έρωτος – προς το πρόσωπο της Άννας Βίσση προχώρησε ο Αύγουστος Κορτώ, με την «απόλυτη» να του απαντά κολακευμένη. 

Με  αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Γκαζόζα»,  ο συγγραφέας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια προσωπική ιστορία προκειμένου να δείξει ότι είναι φαν της Βίσσης από μωρό. 

«Σαν έκλεισα τα τέσσερα, οι γονείς μου θεώρησαν ότι μπορούσα να παραστώ σε κάτι βαφτίσια. Μα όσο διαρκούσε η τελετή, εγώ σιγοτραγουδούσα, ώσπου η Κατερίνα μου είπε στ’ αυτί: "Πετράκη, μην τραγουδάς, γιατί ψάλλει ο παπάς". Οπότε κι εγώ βροντοφώναξα: ΔΕΝ ΨΑΛΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ! ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ!!!. Τουτέστιν, κάποια πάθη κρατάνε χρόνια, κι είναι ανεξίτηλα. Γι’ αυτό κι αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα κλαμπ, και παίζει η "Γκαζόζα", και δείτε έναν μεσόκοπο με γυαλιά να χτυπιέται και να ξεβιδώνεται, μην εκπλαγείτε. Δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Αλλά αυτό είναι για μένα», έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Η Άννα Βίσση έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του συγγραφέα γράφοντας: «Μια απλή ιστορία που τα λέει "όλα". Πόσο ωραία έφτασες στη φράση ,δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Το κρατάω κι εγώ λοιπόν αυτό ανεξίτηλο γιατί μου λύνει κάποιες απορίες που στην ουσία δεν θα έπρεπε να έχω. Σε περιμένω να στο πω εγώ live Άννα Βίσση».

Ο Αύγουστος Κορτώ, απάντησε στην τραγουδίστρια το εξής: «Είστε η φωνή των ονείρων και του πάθους μας. Τα ξενύχτια κι ο καημός μας. Σαράντα χρόνια βισσικός, και το πάθος δεν τελειώνει».

Πηγή: skai.gr