«Άπιστος»: Η σχέση Ασιγιά και Αράς κάνει έξαλλο τον Βολκάν - Δείτε το trailer

Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ    

Εν τω μεταξύ, ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά αλλά το κρατά κρυφό από όλους. Έτσι, ζητά τη βοήθεια της Γκιονούλ για να καταστρώσουν ένα σχέδιο ώστε να την αναγκάσουν να σταματήσει τα ψέματα. Τέλος, ο Βολκάν για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η Ασιγιά δίνει την προσοχή της σε έναν άλλον άντρα, ακόμα κι αν πρόκειται για ασθενή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

Προκειμένου να σταματήσει το θέατρο με την αναπηρία της Ντερίν, η Γκιονούλ την αναγκάζει να ξεκινήσει ξανά φυσικοθεραπεία. Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά από την ευγνωμοσύνη ενός ασθενή προς τον γιατρό του. Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος, γιατί οι προσπάθειές του να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά συναντούν και πάλι ένα εμπόδιο, που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ξεπεραστεί τόσο εύκολα.  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88

Η Μπαχάρ ανακαλύπτει τυχαία πως όχι μόνο η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, αλλά και ο Μελίχ και η Γκιονούλ το γνωρίζουν και δεν λένε τίποτα! Ποιο είναι το σχέδιό τους; Εν τω μεταξύ, η Ντερίν έχει ξεκινήσει τη φυσικοθεραπεία και δεν θα είναι πια καθόλου εύκολο να κρατήσει το μυστικό της. Αργότερα, ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη. Η Ασιγιά θέλει να αφεθεί σε αυτή την περιπέτεια, όμως το άγνωστο παρελθόν αυτού του μυστηριώδη άντρα την γεμίζει ανασφάλεια.

 Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: skai.gr