«And Just Like That...»το επιτυχημένο σίκουελ του «Sex And The City» ανανέωσε για τρίτη σεζόν

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του «Sex And The City», αναφέρει ο Michael Patrick King

Το «And Just Like That» ανανέωσε για 3η σεζόν στο HBO Max

Τα νέα κυκλοφόρησαν λίγο πριν το τέλος της 2ης σεζόν σήμερα 24 Αυγούστου, οποία είχε κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του «Sex And The City» λέγοντας νέες ιστορίες για τη ζωή αυτών των φιλόδοξων χαρακτήρων που υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοί ηθοποιοί», δήλωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής Michael Patrick King. 

Η σειρά ενώνει ξανά τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τη Σίνθια Νίξον και την Κριστίν Ντέιβις καθώς επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το «Sex and the City», δείχνοντας πως είναι σήμερα και τις αλλαγές στην ζωή τους. 

Σημειώνεται ότι στη 2η σεζόν εκτός από την επιστροφή - έκπληξη του Aidan (John Corbett), ειστρέφει στο φινάλε, για μία μικρή εμφάνιση και η Kim Cattral, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό της σειράς, καθώς η ίδια παλαιότερα είχε αποκλέισει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο σίκουελ ως Samantha Jones και στην πρώτη σεζόν η υπόθεση ήθελε τις τρεις πρωταγωνίστριες να μην έχουν πια καλές σχέσεις μαζί της. 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι από την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν, το «And Just Like That…» κατατάσσεται ως το #1 Max Original και είναι η σειρά του μέσου με τις περισσότερες προβολές μέχρι σήμερα», δήλωσε η Sarah Aubrey, επικεφαλής του Max Original. 

«Καθώς πλησιάζουμε στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σεζόν την Πέμπτη, αναδεικνύουμε το σύμπαν μας και την υπέροχη ομάδα συγγραφέων, παραγωγών, καστ και συνεργείων του που συνεχίζουν να μας γοητεύουν, 25 χρόνια αργότερα, με δυναμικές φιλίες και συναρπαστικές ιστορίες. Ανυπομονούμε να δει το κοινό που θα βγάλει η τρίτη σεζόν τους αγαπημένους μας Νεοϋορκέζους»

Πηγή: variety.com