Άγρια Γη: Το σχέδιο του Άρη κινδυνεύει

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Η σχέση της Ρένας (Ε. Ασημακοπούλου) και του Αντώνη (Χ. Στυλιανμού) περνάει κρίση, καθώς εκείνος αμφισβητεί ότι η Ρένα είναι στόχος παρακολούθησης. Αντίθετα, η Όλγα (Ζ. Δούκα) έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ), που δρα προστατευτικά πλέον για εκείνη.
 

αγρια γη



Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), νιώθοντας προδομένος από την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), της ζητάει να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει. Μια συνάντηση Στέφανου (Π. Σκαρμέας) και Άρη δεν εξομαλύνει την κατάσταση.
 

αγρια γη



Ταυτόχρονα, η επέμβαση της Χριστίνας (Σ. Κρούσκα) απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο εκδίκησης του Άρη. Η επιστροφή του Κωστή (Θ. Μπανούσης) και η βελτίωση της υγείας του, δίνουν μεγάλη χαρά στην Όλγα, όμως παράλληλα, μια νέα απειλή εναντίον της, την κάνει να αμυνθεί δραστικά.
 

αγρια γη



Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς).

αγρια γη



Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα (Α.Μ. Ηλιάδου) αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, όμως ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος.

Δείτε το απόσπασμα:
 

Πηγή: skai.gr