Άγρια Γη στον ΣΚΑΪ: Η Ελπίδα έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Στέφανο

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια Γη» στον ΣΚΑΪ.

Ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) εκμυστηρεύεται στον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου) ότι ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) είναι ο Νικόλας, ο αδερφός του Στέφανου (Π. Σκαρμέας).

αγρια γη



Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) μαθαίνει από τους γονείς της Ρένας (Ε. Ασημακοπούλου) ότι εκείνη δεν πήγε ποτέ να τους δει και ζητά τη βοήθεια του Γιώργου (Ο. Τζιόβας) για να την εντοπίσουν. Κοντά στη Χαλκίδα όμως, θα βρεθεί το πτώμα μίας γυναίκας που τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με εκείνα της Ρένας.

αγρια γη



Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σχέδιό της και να πει την αλήθεια για την Όλγα (Ζ. Δούκα) μπροστά σε όλους στη συνέντευξη τύπου. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) είναι έξαλλη με τον Στέφανο που της έστειλε αγωγή διαζυγίου και του ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια του Κωστή (Θ. Μπανούσης).

αγρια γη




Ο Κωστής όμως εκφράζει την επιθυμία του στον Στέφανο ότι θέλει να μείνει μαζί του μετά το διαζύγιο. Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) εντοπίζει τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) στο ξενοδοχείο που κρύβεται. Ο Άρης ακόμα αγνοείται.

 

αγρια γη


Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του Άρη αλλά ένας κυνηγός θα τον αποπροσανατολίσει επίτηδες. Ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι του κυνηγού ενώ είναι ακόμα ζαλισμένος από το χτύπημα.

αγρια γη

Δείτε το απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο: 

Πηγή: skai.gr