«Άγρια Γη»: Νέο πρόσωπο ο Δημήτρης Μαυρόπουλος στο ρόλο του Φίλιππου Στάμου

Ο Φίλιππος Στάμου είναι μεγαλωμένος σε εύπορο σπίτι της Εύβοιας με πατέρα δικηγόρο και προοριζόταν να αναλάβει το γραφείο του, όπως και έγινε. Αλλά ο Φίλιππος, αγαπώντας την προβολή και την εξουσία, ανακατεύεται με την πολιτική και αναζητά δύναμη, επιρροή και χρήματα.

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ως Φίλιππος έρχεται και «ταράζει τα νερά» στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη». Η εμφάνισή του στην Άγρια Πλαγιά δημιουργεί νέες εντάσεις και αντιπαραθέσεις ενώ προκαλεί ανησυχία στην Όλγα, που στο πρόσωπό του βρίσκει έναν νέο αντίπαλο.

άγρια γη

Ο Φίλιππος Στάμου είναι μεγαλωμένος σε εύπορο σπίτι της Εύβοιας με πατέρα δικηγόρο και προοριζόταν να αναλάβει το γραφείο του, όπως και έγινε. Αλλά ο Φίλιππος, αγαπώντας την προβολή και την εξουσία, ανακατεύεται με την πολιτική και αναζητά δύναμη, επιρροή και χρήματα. Έχει πολλά κοινά, σαν χαρακτήρας, με την Όλγα (Ζ. Δούκα) – γι’ αυτό και η σύγκρουσή τους είναι τόσο δυνατή. Η Όλγα του άρεσε όταν ήταν νέοι αλλά δεν θα διακινδύνευε το μέλλον του για χάρη της... Δεν ήταν η κοπέλα από την κατάλληλη οικογένεια, γι’ αυτόν. Δεν υπήρξε ποτέ συναισθηματικός αλλά οι περιστάσεις θα τον φέρουν αντιμέτωπο με μια πλευρά που δεν ήξερε ότι είχε. Εύστροφος και άνθρωπος που ελίσσεται, αλλάζει τις συμμαχίες του όπως τον βολεύουν και έχει συνηθίσει να πουλάει και να αγοράζει τους άλλους. Έχει το προσωπείο του ιδεολόγου αλλά δεν είναι. Έχει ισχυροποιήσει τη θέση του με ένα πλέγμα ανθρώπων που τον εξυπηρετούν. Σκληρός σαν εχθρός, με την Όλγα γίνεται αδυσώπητος γιατί τον ενοχλεί που αναρριχήθηκε. Τον ενοχλεί που το κορίτσι που απέρριψε τότε, πήρε θέση που θεωρεί πως του ανήκε στην Περιφέρεια, κάθεται σε τραπέζια με παράγοντες του τόπου και έχει παραπάνω λεφτά από εκείνον... Το θεωρεί προσωπική του ήττα και η εκδίκηση του δίνει αληθινή ικανοποίηση. Ο Φίλιππος δεν γνώριζε ότι έχει παιδί και αρχικά αμφισβητεί ότι η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) είναι κόρη του. Όταν όμως δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ποια θα είναι η στάση του;

Άγρια Γη
Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

#AgriaGi
instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr