Κηφισός

Κυκλοφοριακά προβλήματα στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά λόγω σύγκρουσης οχημάτων

Κλείσιμο

Αγρια Γη: Η Όλγα αντιμέτωπη με δύο απειλητικά μέτωπα - Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 – Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού) περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς (Μ. Ζορμπά) θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη (Σ. Μιχαήλ) μπροστά στον Στέφανο (Π. Σκαρμέας). Ταυτόχρονα, η Ζωή (Κ. Κλαψινού) συμμαχεί με την Όλγα (Ζ. Δούκα) και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της.

Η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) βλέπει τον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας) με την Εύα (Ε. Φαναριώτη) και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα.

Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr