Αγνώριστη η Olivia Colman - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τις «Μεγάλες Προσδοκίες» - Δείτε video

Η δραματική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη

Aγνώριστη με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια εμφανίστηκε η Ολίβια Κόλμαν στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη μίνι σειρά των δικτύων FX και BBC, «Μεγάλες Προσδοκίες».

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

H Ολίβια Κόλμαν

Η ηθοποιός υποδύεται την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλλα, την οποία υποδύεται η Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στο ρόλο του Πιπ ο Φίονν Γουάιτχεντ. Στο teaser η Χάβισαμ τον «καλωσορίζει» για πρώτη φορά στο Satis House.

Υπό την σκηνοθετικές οδηγίες των Μπρέιντι Χουντ και Σαμίρα Ράντσι πρωταγωνιστούν επίσης οι 'Ασλεϊ Τόμας, Τζόνι Χάρις, Χέιλι Σκουάιρς, Όουεν ΜακΝτόνελ, Ματ Μπέρι και Ρούντι Νταρμαλίνγκαμ. 

H Ολίβια Κόλμαν

Σύμφωνα με το «Deadline», είναι η δεύτερη φορά που ο Στίβεν Νάιτ μεταφέρει στην οθόνη έργο του Ντίκενς, μετά το «A Christmas Carol» το 2019. Η δραματική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ