Ο Δήμος Ιλίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τους Human Touch

Οι μουσικοί Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου και David Lynch θα ερμηνεύσουν πρωτότυπες μουσικές και επιλεγμένες διασκευές, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει στόχο να ενώσει τους ακροατές με τη «μαγεία» που συμβαίνει επί σκηνής

Ο Δήμος Ιλίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και υποδέχεται τους Human Touch, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στις 21:00, στο Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης». Μία ξεχωριστή συναυλία με ιδιαίτερα ηχοχρώματα από το πιο σημαντικό μουσικό jazz σχήμα της Ελλάδας.
 
Οι κορυφαίοι μουσικοί Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου και David Lynch, δημιουργούν, αυτοσχεδιάζουν και ερμηνεύουν πρωτότυπες μουσικές και επιλεγμένες διασκευές, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει στόχο να ενώσει τους ακροατές με τη «μαγεία» που συμβαίνει επί σκηνής. Ένα πραγματικό… «ανθρώπινο άγγιγμα»!
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, αποτελεί ευρωπαϊκό γεγονός που κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου γιορτάζεται σε 22 χώρες της Ευρώπης. Μία ημέρα που καλούμαστε να σκεφτούμε τη μουσική ως μια πολιτισμική έκφραση που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος και συνθήκες για συνεργασία, ανταλλαγή, αποδοχή της διαφορετικής έκφρασης, αλλά και για προβληματισμό και πειραματισμό.
 
Ο Δήμος Ιλίου, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει στον πανευρωπαϊκό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, προσφέροντας στο κοινό μία εντελώς πρωτότυπη μουσική εμπειρία.
 
Είσοδος ελεύθερη


Info:
Δήμος Ιλίου – Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής – Human Touch Live
Ημερομηνία: 21 Ιουνίου 2022
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Ηροδότου & Πωγωνίου, Ίλιον)
Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πηγή: skai.gr