Στη συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη συναυλία για την Ουκρανία που θα γίνει απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα παρακολουθήσει στις 20.30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά George Furey και με αντιπροσωπεία γερουσιαστών, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 13:30 ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τους Μητροπολίτες Χαλκηδόνος Εμμανουήλ και Λαοδίκειας Θεοδώρητο.

Η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί απόψε συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Λαμβάνουν επίσης μέρος οι σολίστ: Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Ίων Λιβιεράτος (βιόλα) και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πέτριν (τσέλο). Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Τα έσοδα της συναυλίας και του streaming θα διατεθούν υπέρ της ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα Κουαρτέτα με πιάνο αρ. 3 σε ντο ελάσσονα, έργο 60 και αρ. 1 σε σολ ελάσσονα, έργο 25 του Γιοχάννες Μπραμς.

Καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει αυτή τη σημαντική εκδήλωση σε live streaming με εισιτήριο 10 ευρώ.

Πηγή: skai.gr