Ender's Game: Χάρισον Φορντ, Μπεν Κίνγκσλει εν δράσει στο διάστημα (βίντεο)

Η Summit Entertainment αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ για τη θεαματική ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Ender's Game που θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου. “Βαριά χαρτιά” της ταινίας οι Μπεν Κίνγκσλει και Χάρισον Φορντ, αλλά και ο νεαρός φέρελπις ηθοποιός Άσα Μπάτερφιλντ.

Στο εγγύς μέλλον, μια εχθρική φυλή εξωγήινων που ονομάζεται Φόρμικς επιτέθηκε στη Γη. Χωρίς τον ηρωισμό και την ηγεσία του Διοικητή του Διεθνούς Στόλου Μέιζερ Ράκχαμ (Μπεν Κίνγκσλει), όλα θα είχαν χαθεί. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη επίθεση, ο διακεκριμένος σμήναρχος Χίραμ Γκραφ (Χάρισον Φορντ) και οι Διεθνείς Ένοπλες Δυνάμεις εκπαιδεύουν μόνο την αφρόκρεμα της νέας γενιάς για να βρουν το νέο Μέιζερ.

Ο Έντερ Γουίγκιν (Άσα Μπάτερφιλντ), ένας ντροπαλό αγόρι, αλλά εξαιρετικός τακτικιστής, έχει καταταχθεί για να ενταχθεί στην ελίτ. Φτάνοντας στην Ακαδημία, ο Έντερ γρήγορα και εύκολα αντιμετωπίζει όλο και πιο δύσκολες προκλήσεις και προσομοιώσεις συγκρούσεων, διακρινόμενος και κερδίζοντας το σεβασμό μεταξύ των συνομηλίκων του. Ο Έντερ σύντομα ανακηρύσσεται από τον Γκράφ ως η επόμενη μεγάλη ελπίδα του στρατού, με αποτέλεσμα την προαγωγή του στην Ακαδημία. Εκεί εκπαιδεύεται από τον ίδιο τον Μέιζερ Ράκχαμ για να οδηγήσει τους συναδέλφους του σε μια επική διαστημική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της Γης και θα σώσει το ανθρώπινο γένος.

Το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ