Τα θερινά σινεμά άνοιξαν τις πόρτες τους – Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε

Το λευκό πανί πίσω από πολυκατοικίες, σε αυλές και σε ταράτσες είναι έτοιμο να υποδεχτεί συναρπαστικές ταινίες 

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν σιγά σιγά τις πόρτες τους, γεγονός που προδίδει την έναρξη του καλοκαιριού. Οι ειδυλλιακές βραδιές με θέα τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό επιστρέφουν και δίνουν πνοή στην πρωτεύουσα που «βράζει» τους καλοκαιρινούς μήνες. Το λευκό πανί πίσω από πολυκατοικίες, σε αυλές και σε ταράτσες είναι έτοιμο να υποδεχτεί συναρπαστικές ταινίες και, μαζί με τα ευχάριστα νέα για την επαναλειτουργία του πανέμορφου Cine Paris, είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε στα θερινά.

Ακολουθούν οι ταινίες που ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε στα αγαπημένα μας θερινά σινεμά της Αθήνας…

«The Test» του Dani de la Orden: 18 Μαΐου

Πλοκή: Ένα ψυχολογικό τεστ θέτει σε ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα το ερώτημα εάν θα ήθελαν εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο ευρώ σε δέκα χρόνια και φέρνει τα πάνω- κάτω.

Μια κωμωδία βασισμένη στο θεατρικό έργο του Jordi Vallejo, σεναριογράφου της ταινίας. Η ισπανικής προέλευσης ταινία έχει ως πρωταγωνιστές τους Alberto San Juan, Miren Ibarguren, Carlos Santos και Blanca Suárez.

«The Little Mermaid» του Rob Marshall: 25 Μαΐου

Πλοκή: Η πανέμορφη γοργόνα Ariel με τη μαγική φωνή επιθυμεί διακαώς να γνωρίσει τον κόσμο των ανθρώπων και, όταν ερωτεύεται τον Πρίγκιπα Eric, κάνει μια συμφωνία με τη μάγισσα Ursula να ανταλλάξει τη φωνή της με ανθρώπινα πόδια.

Η κλασική ταινία της Disney γίνεται live-action μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την 23χρονη Halle Bailey.

«The Crime Is Mine» του François Ozon: 1 Ιουνίου

Πλοκή: Τη δεκαετία του 1930, η Madeleine Verdier, μια ασήμαντη ηθοποιός, κατηγορείται για τον φόνο ενός παραγωγού αλλά τελικά καταφέρνει να αποδείξει πως βρισκόταν σε άμυνα. Γίνεται σπουδαία και επιτυχημένη, μέχρι να έρθει η αλήθεια στο φως.

Στην κωμωδία του γνωστού Γάλλου σκηνοθέτη πρωταγωνιστούν η Nadia Tereszkiewicz, η Rebecca Marder και η Isabelle Huppert.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr