Sydney Sweeney: Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Reality» - Δείτε το trailer

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της πρώην βετεράνου του αμερικανικού στρατού, Ριάλιτι Γουίνερ, που καταδικάστηκε γιατί διέρρευσε έγγραφα που αποδείκνυαν την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016

To HBO Films παρουσίασε το τρέιλερ της ταινίας «Reality» με πρωταγωνίστρια τη Σίντνεϊ Σουίνι. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της πρώην βετεράνου του αμερικανικού στρατού, Ριάλιτι Γουίνερ, που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε γιατί διέρρευσε έγγραφα που αποδείκνυαν την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Η Σίντνεϊ Σουίνι

Η ταινία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο της Τίνα Σάτερ, «Is This a Room», η οποία κάνει παράλληλα και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στον κινηματογράφο. Ο Τζέιμς Πολ Ντάλας βοήθησε στη διασκευή του σεναρίου.

«Πραγματικά, όταν έπεσε στα χέρια μου για πρώτη φορά αντίγραφο της ανάκρισης διαβάζοντάς το, είπα: ''Θεέ μου, αυτό είναι σαν ταινία θρίλερ''», δήλωσε η Σάτερ στο «Variety».

Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον Φεβρουάριο και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Τζος Χάμιλτον, Μάρτσαντ Ντέιβις, Μπένι Έλετζ και Τζον Γουέι. Η πρωτότυπη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία