Έρχεται το σίκουελ του Gladiator: Ποιος ηθοποιός διαπραγματεύεται πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο Πολ Μεσκάλ βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του Λούκιου, του γιου της Λουσίλα

Ο Πολ Μεσκάλ φέρεται να είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε συνέχεια της ταινίας «Gladiator» (Μονομάχος) σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με το Deadline, ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People» το 2020 είναι σε διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας - συνέχειας του «Gladiator» του Σκοτ που προβλήθηκε πρώτη φορά σε κινηματογραφικές αίθουσες το 2000. Ο Πολ Μεσκάλ λέγεται ότι θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Λούκιου, γιου της Λουσίλα, την οποία υποδύθηκε η Κόνι Νίλσεν και ανιψιού του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Το 2021, ο Σκοτ επιβεβαίωσε ότι είχε γραφτεί ένα σενάριο για τη συνέχεια του «Gladiator» με το τελικό προσχέδιο να υποβάλλεται πέρυσι τον Νοέμβριο.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του σίκουελ του «Gladiator» θα ακολουθήσει την επερχόμενη ταινία του Σκοτ «Kitbag», η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο AppleTV+ αργότερα φέτος. Σε αυτήν την ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Πηγή: skai.gr