Είναι γεγονός! Έρχεται το Joker 2 με τον Χοακίν Φίνιξ

Η δημοσίευση του Τοντ Φίλιπς είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την ιστορία με το ρεπορτάζ να λέει ότι ο Φίνιξ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου του.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ήρθε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές ειδήσεις της χρονιάς, αφού ο Joker επιστρέφει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς στο instagram.

Οι δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε δείχνουν το σενάριο της νέας ταινίας που υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Σκοτ Σίλβερ και τον Χοακίν Φίνιξ να το διαβάζει. Ο τίτλος πάνω στο σενάριο είναι Joker: Folie à deux που μεταφράζεται ως «η ψύχωση που μοιράζονται δύο άτομα».

Η δημοσίευση του Τοντ Φίλιπς είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την ιστορία με το ρεπορτάζ να λέει ότι ο Φίνιξ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου του.

To Joker που κυκλοφόρησε το 2019 έγινε η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μπάτζετ ήταν οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια. Το 2020 ήταν υποψήφια για 12 όσκαρ ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης ταινίας με τον Φίνιξ να βραβεύεται για τον πρώτο ανδρικό ρόλο.

Αν και η ταινία είχε δημιουργηθεί ως ένα stand-alone πρότζεκτ κανείς δεν περίμενε το πόσο μεγάλη θα ήταν η επιτυχία, έτσι το σίκουελ έμοιαζε δεδομένο. Ειδικά από τη στιγμή που η Warner Bros. άλλαξε ιδιοκτησία και επίσημα πριν από μερικούς μήνες και πέρασε στα χέρια του Discovery ήταν βέβαιο ότι αυτή θα ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις.

Πηγή: Roxx