Έρχεται η 2η σεζόν του Squid Game -Είστε έτοιμοι για Red Light - Green Light ;

Squid Game

Την ανακοίνωση για την επιστροφή της σειράς συνόδευε και ένα βίντεο με τη διάσημη κούκλα Young-hee του παιχνιδιού.

Είναι πλέον γεγονός! Δόθηκε το πολυπόθητο Green light και επίσημα από το Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game», της σειράς που έγινε viral το τέλος του 2021. Την ανακοίνωση για την επιστροφή της σειράς συνόδευε και ένα βίντεο με τη διάσημη κούκλα Young-hee του παιχνιδιού.

Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Hwang Dong-hyuk στην επιστολή προς τους φαν επιβεβαίωσε ότι στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την επιστροφή του πρωταγωνιστή Gi-hun αλλά και του ανταγωνιστή του, του άνδρα με τα μαύρα.

Η κούκλα Young-hee δεν είναι τυχαία στο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, αφού θα δούμε το «αγόρι» της, τον Cheol-su. Ίσως δούμε και τον κουστουμαρισμένο άνδρα που έβρισκε τους παίκτες του παιχνιδιού στο μετρό.

Squid Game

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή την πρώτη σεζόν του Squid Game πέρσι. Και χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία», γράφει στην επιστολή του ο Hwang Dong-hyuk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη σειρά που έφτασε στο νούμερο 1 στις ΗΠΑ (και πολλές άλλες χώρες), συγκεντρώνοντας 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολών κατά τις πρώτες 28 μέρες που ανέβηκε στην πλατφόρμα.

Πηγή: skai.gr