Batman: Έχουμε τίτλο της νέας ταινίας και ημερομηνία πρεμιέρας - Eπιστρέφει ο Pattinson

H ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 3 Οκτωβρίου 2025

Παρόλο που η συνέχεια του Batman δεν θα λάβει χώρα στο κύριο χρονοδιάγραμμα του σύμπαντος της DC, εξακολουθεί να συμβαίνει και έχουμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνέχεια του Matt Reeves, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Batman 2.

Σε μια ανακοίνωση του συν-επικεφαλής των DC Studios James Gunn, επιβεβαιώθηκε ότι ο Pattinson θα επιστρέψει για το sequel μαζί με τον Matt Reeves και ότι θα ονομάζεται The Batman Part II. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, έχει οριστεί για τις 3 Οκτωβρίου 2025.

Μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι γνωστά για την πλοκή, αν και ο Robert Pattinson θα επιστρέψει ως ο ομώνυμος Σκοτεινός Ιππότης. 

Στην πρώτη ταινία, The Batman, πρωταγωνιστούν ο Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman, η Zoë Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, ο Paul Dano ως The Riddler, ο Jeffrey Wright ως James Gordon του GCPD, ο John Turturro ως Carmine Falcone, ο Peter Sarsgaard ως Gil Colson, εισαγγελέας του Gotham, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth και ο Colin Ferrell ως Oswald Cobblepot/ Penguin. 

Πηγή: watchandchill