Το πρωτότυπο Peugeot Inception δείχνει τον δρόμο του μέλλοντος

Το Peugeot Inception φέρει επαναστατική εσωτερική σχεδίαση, και υπόσχεση για μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις. 

Το πρωτότυπο μοντέλο αποτελεί τον προάγγελο μίας νέας εποχής, μετουσιώνοντας το όραμα της μάρκας για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα. 

Επικεφαλής είναι ο Matthias Hossann και το όνομα Peugeot Inception (ή "Inceptio" στα Λατινικά), σημαίνει «η έναρξη».

peugeot

Το Peugeot Inception concept εκφράζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ένα αισιόδοξο όραμα, και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος. Με τη νέα γενιά i-Cockpit® και το σύστημα ελέγχου Hypersquare, φέρνει μια καινοτομία στην οδηγική απόλαυση, προσφέροντας έναν νέο, και πιο διαισθητικό τρόπο χειρισμού του αυτοκινήτου. Η φιλοσοφία της εκτεταμένης χρήσης πανοραμικού γυαλιού Skyspace, προσφέρει νέα αίσθηση και νέες συγκινήσεις. Η καμπίνα επιβατών διαθέτει νέους εσωτερικούς χώρους, και η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική συμπληρώνεται από υλικά που συνδυάζουν τις χρωματικές αποχρώσεις, με τρόπο που κάνει έντονη αντίθεση με το μαύρο, επαναπροσδιορίζοντας ταυτόχρονα μέσω νέων τεχνικών, και την ιδέα της στιβαρότητας. 

peugeot

 Το Peugeot Inception ανοίγει νέες προοπτικές χάρη στην τολμηρή αρχιτεκτονική του σχεδιασμού του, η οποία στηρίζεται στη γενιά των πλατφορμών "BEV-by-design", και προσφέρει γενναιόδωρες διαστάσεις, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την αριστεία των καινοτομιών της. Θα αποτελέσει έμπνευση για τα μελλοντικά προϊόντα της μάρκας, μέχρι και τα πιο compact μοντέλα της γκάμας, από το 2025.

Πηγή: skai.gr