Insurancemarket.gr: Τώρα η Διαχείριση του Συμβολαίου σου είναι στα χέρια σου!

Τα τελευταία χρόνια, το online έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελός μας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. 

Πριν λίγα χρόνια, το μόνο που κάναμε online ήταν αγορές υλικών αγαθών όπως ρούχα, συσκευές κτλ. 

Πλέον, έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλές υπηρεσίες. Υπηρεσίες κατ’ εξοχήν offline, όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι πλέον προσβάσιμες σε όλους, μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή. 

Το insurancemarket.gr, εδώ και 10 χρόνια κάνει ακριβώς αυτό: φέρνει την ασφάλεια αυτοκινήτου στις άκρες των δαχτύλων σου. Γιατί μπαίνοντας στην πλατφόρμα, με λίγα μόνο clicks έχεις διαλέξει το πακέτο που σου ταιριάζει, το έχεις εξοφλήσει και έχεις λάβει το ασφαλιστήριο στο email σου!

Συνεχίζοντας την καινοτομία και την προσήλωση στην  ευκολία και ταχύτητα των διαδικασιών, το insurancemarket.gr φέρνει την e-Διαχείριση συμβολαίου - μία μοναδική υπηρεσία που φέρνει τη διαχείριση του συμβολαίου στα χέρια σου.

Η νέα αυτή υπηρεσία, σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι εύκολα τα συμβόλαιά σου online, χωρίς κλήσεις και περιττές αναμονές. Ειδικότερα, με την e-Διαχείριση συμβολαίου, ο πελάτης θα μπορεί να εξοφλήσει, εκτυπώσει, ακυρώσει, ακόμη και να αλλάξει τα συμβόλαιό του. Επιπλέον,  θα μπορεί να ζητήσει και την έκδοση πράσινης κάρτας.  

Με άλλα λόγια, έστω ότι έχεις διαλέξει το βασικό πακέτο ασφάλισης, αλλά μέσα στη χρονιά άλλαξες γνώμη και θες να κάνεις μικτή ασφάλεια. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, μπορείς να ζητήσεις το upgrade της ασφαλιστικής σου κάλυψης, με λίγα μόνο clicks!

Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις το email & την πινακίδας του οχήματός σου.

Η πιο φρέσκια καινοτομία του insurancemarket.gr έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από υπηρεσίες όπως: 
-    Σύγκριση 25+ ασφαλιστικών εταιρειών για ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά και ασφάλεια μοτό, φορτηγού, αγροτικού και ασφάλεια σπιτιού
-    Υπηρεσία Best Price Alert όπου σε ενημερώνει η ίδια η εταιρεία αν, τη στιγμή της ανανέωσης, έχει βρεθεί πιο οικονομική προσφορά για το όχημά σου. 
-    Υπηρεσία Easy Buy, για γρήγορη ασφάλιση χωρίς δικαιολογητικά  
-    24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας ακόμη και τις Κυριακές και τις αργίες.
-    Πληρωμή με έως 12 άτοκες δόσεις για πιστωτικές κάρτες.
-    Επιπλέον εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες όπως αστυνομικούς, ένστολους και ανέργους.
-    Παροχή Νομικών Συμβουλών και Εξωδικαστικού Συμβιβασμού σε όλους τους πελάτες της.
 

Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10 χρόνια, στην επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων & υπηρεσιών. Το επισκέπτονται περισσότεροι από 3 εκατομμύρια χρήστες ετησίως και έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία για την τεχνολογική του υπεροχή και την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει.
 

Πηγή: skai.gr