Η εφαρμογή FordPass φέρνει στο σήμερα το αύριο για το νέο Ford Puma

Όσο περισσότερο παραμένουμε συνδεδεμένοι, τόσο πιο έξυπνοι και ενημερωμένοι γινόμαστε. Με την προηγμένη εφαρμογή FordPass, η οποία είναι συμβατή με κάθε σύγχρονο smartphone (iOS και Android), μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, να συνδεθείτε με το αγαπημένο σας Ford Puma απολαμβάνοντας χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες που «ξεκλειδώνουν» τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας.

Σε έναν πιο ψηφιακό και πιο συνδεδεμένο κόσμο από ποτέ, η εφαρμογή FordPass έρχεται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την προηγμένη και έξυπνη πλευρά των αυτοκινήτων Ford προσφέροντας αδιάλειπτη πρόσβαση σε δεδομένα του οχήματος, συνεχή ενημέρωση, αλλά και έλεγχο μιας σειράς σημαντικών λειτουργιών.

Προηγμένες δυνατότητες ελέγχου
Η εφαρμογή FordPass έχει σχεδιαστεί ώστε οι πελάτες να παραμένουν ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένοι με το Puma τους απολαμβάνοντας μια πλούσια σουίτα δυνατοτήτων και λειτουργιών. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

Απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα: Μην αναρωτιέστε αν κλειδώσατε το Puma σας σε περίπτωση που έχετε απομακρυνθεί από αυτό. Με το FordPass μπορείτε να το κλειδώσετε και να το ξεκλειδώσετε από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, συνεχίζοντας την ημέρα σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά του.
Απομακρυσμένη εκκίνηση: Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα – στις εκδόσεις του Ford Puma με το αυτόματο Powershift κιβώτιο ταχυτήτων – να εκκινήσετε τον κινητήρα από απόσταση, αλλά και να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό προκειμένου να αποψυχθεί το παρμπρίζ ένα κρύο πρωινό ή να ρυθμιστεί η θερμοκρασία στην καμπίνα στα επιθυμητά επίπεδα.
SecuriAlert: Στην περίπτωση που ανιχνευθεί ξεκλείδωμα των θυρών ή και το άνοιγμά τους ακόμα και με το δεύτερο χειριστήριο, η εφαρμογή FordPass θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση.
Η εφαρμογή FordPass σας προσφέρει επίσης μια πλούσια γκάμα λειτουργιών που φροντίζουν εσάς και το αγαπημένο σας Ford Puma. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:
Ειδοποιήσεις υγείας και κατάστασης οχήματος: Δείτε την κατάσταση υγείας του Puma σας με μια ματιά και λάβετε ειδοποιήσεις όταν τις χρειάζεστε μέσα από ακριβείς ενημερώσεις για ζωτικά θέματα, όπως η πίεση ελαστικών και τα επίπεδα υγρών του οχήματος.
Ψηφιακή οδική βοήθεια: Επικοινωνήστε γρήγορα και εύκολα με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας μέσα από τη εφαρμογή FordPass και παρακολουθήστε τη διαδρομή της προς εσάς. Στην οδική βοήθεια θα δοθεί η ακριβής τοποθεσία σας, καθώς και πληροφορίες για το Puma σας, ώστε να γνωρίζει από πριν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
Εύκολο service: Η εφαρμογή FordPass σας παρέχει χρήσιμες υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για το service του αυτοκινήτου, ενώ συγχρόνως σας επιτρέπει τον προγραμματισμό του. Επίσης, διατηρεί ένα ψηφιακό αρχείο του ιστορικού των service του αγαπημένου σας Puma.
Το FordPass παρέχει επίσης στους ιδιοκτήτες του νέου Ford Puma τη δυνατότητα να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

Διαδρομές: Συνδέοντας το FordPass μέσω AppLink μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και να μειώνετε τις εκπομπές ρύπων, που αφορούν παραμέτρους όπως η κατανάλωση καυσίμου, οι προηγούμενες διαδρομές και οι οδηγικές σας συνήθειες και συμπεριφορές πίσω από το τιμόνι
Υπηρεσία «Η Κίνηση Τώρα»: Η κίνηση είναι ένα συχνό φαινόμενο, αλλά οι καθυστερήσεις δεν είναι απαραίτητες. Μείνετε ένα βήμα μπροστά και αλλάξτε πορεία με την βοήθεια του FordPass για μια πιο γρήγορη διαδρομή. 
Πληροφορίες Τοπικών Κινδύνων: Δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ιδιοκτησίας, το σύστημα Local Hazard Information (LHI) χρησιμοποιεί μια ροή δεδομένων από συμπεριφορές άλλων συνδεδεμένων οχημάτων, ώστε να εντοπίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν σε εσάς.

Πηγή: skai.gr