Ζέρβας: Σεβαστή η κρίση των πολιτών- Συγχαρητήρια στον Στέλιο Αγγελούδη, πάνω απ' όλα η Θεσσαλονίκη

Σχολίασε πως χαίρεται που ο πολιτικός του αντίπαλος δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν καθώς στον Δήμο έχει γίνει πολλή και καλή δουλειά που δεν θα πάει χαμένη.

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στο περιθώριο της εκλογικής νίκης του Στέλιου Αγγελούδη στο Β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 για το Δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 67,22%.

Σχολίασε πως χαίρεται που ο πολιτικός του αντίπαλος δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν καθώς στον Δήμο έχει γίνει πολλή και καλή δουλειά που δεν θα πάει χαμένη.

«Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Εύχομαι να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη»

Υπογράμμισε πως θα είναι στην διάθεση του καθώς η πόλη είναι πάνω από όλα.

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα γνώμονα μόνο την εξέλιξη της πόλης, κοινωνικά, πολιτικά αναπτυκιακά» είπε μεταξύ άλλων ο κος Ζέρβας τονίζοντας πως ποτέ δεν κρύφτηκε ή φυγομάχησε ακόμα κι όταν είχε προσωπικό κόστος και για αυτό η πόλη τον τίμησε εκλέγοντας τον ως δήμαρχο πριν από τέσσερα χρόνια.

Δήλωσε πως είναι περήφανος γιατί σε ένα ασταθές περιβάλλον, , που ναρκοθετήθηκε από την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής, η Θεσσαλονίκη έμεινε όρθια και με σημαντικές προοπτικές.

Υπογράμμισε πως η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή και τόνισε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και για αυτό δεν κινείται με βάση τον πολιτικό χρόνο.

Εξέφρασε πως στην πραγματικότητα είναι ένας απλός πολίτης που οι συμπολίτες του τον εμπιστεύτηκαν για να παλέψει για μια σύχρονη Θεσσαλονίκη.

«Ενας πολίτης, ανάμεσα σε ίσους, που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Και αυτό ακριβώς έκανα».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέλαβε ποσοστό 32,78%, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων.

Πηγή: skai.gr