Η αντίδραση του Τζιτζικώστα όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα - Βίντεο

«Τζίτζι, Τζίτζι» φώναζαν οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ν ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ενώ ο ίδιος .  

«Τζίτζι, Τζίτζι» φώναζε το επιτελείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο ίδιος ενθουσιασμένος δήλωσε: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η τρίτη διαδοχική φορά που με εμπιστεύεστε με ποσοστά που ξεπερνούν το 60% και το 70% στη δεύτερη, μεγαλύτερη γεωγραφικά, περιφέρεια της χώρας των 2 εκατομμυρίων Ελλήνων. Για μένα αυτό είναι συμβόλαιο εμπιστοσύνης και εντολή υψηλής ευθύνης να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε στην Κεντρική Μακεδονία».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνέχισε: «Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι εδώ είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα το βράδυ. Ήμουν είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων! Ήταν ένας ωραίος αγώνας… Όσο ζω θα θυμάμαι και θα συγκινούμαι με αυτή την εντολή εμπιστοσύνης που μου δώσατε».

Πηγή: skai.gr