Συνεργάτες Χάρη Δούκα: Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε να μας πείσει ότι ζούμε σε μία άλλη Αθήνα στο χθεσινό ντιμπέιτ

«Ο κ. Μπακογιάννης μας καλούσε να αλλάξουμε μαζί την πόλη λες και δεν ήταν εκείνος δήμαρχος τα τελευταία 4 χρόνια» σχολιάζει η πλευρά του Χάρη Δούκα

«Ο κ. Μπακογιάννης προσήλθε στο χθεσινό ντιμπέιτ για να μας πείσει ότι ζούμε σε μία άλλη Αθήνα, την οποία μάλλον βλέπει μόνο αυτός» σχολιάζουν συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, αναφορικά με την χθεσινή εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη στη τηλεμαχία.

Συμπληρώνουν ότι ο κ. Μπακογιάννης «μας καλούσε να αλλάξουμε μαζί την πόλη λες και δεν ήταν εκείνος δήμαρχος τα τελευταία 4 χρόνια». 

Και συνεχίζουν: «Υπέπεσε σε ανακρίβειες για το ποσοστό ανακύκλωσης, λέγοντας ότι είναι στο 10%, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής η ανακύκλωση έφτανε μόλις το 3,4% τον Απρίλιο του 2023. Και φυσικά δεν απάντησε ποτέ για το συνολικό κόστος του Μεγάλου Περιπάτου. Πληροφορηθήκαμε, επίσης, ότι η έλλειψη καμερών ήταν εκείνη που τον εμπόδισε να μειώσει την ηχορύπανση, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου να βιώνουν μία αφόρητη καθημερινότητα». 

«Όσο για την ιδέα του να παρακολουθούνται με κάμερες οι παιδικές χαρές, να τον ενημερώσουμε ότι με βάση την απόφαση 77/2009 της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα οι κάμερες απαγορεύονται σε παιδικές χαρές και σχολεία» καταλήγει το σχόλιο από την παράταξη του Χάρη Δούκα, «Αθήνα Τώρα».

Πηγή: skai.gr