Παπαδάκης στον ΣΚΑΪ: Θέλουμε μια Αθήνα κοινωνικής και αντιρατσιστικής αλληλεγγύης

Συνέντευξη του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» Κώστα Παπαδάκη στον ΣΚΑΪ

Η «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» ένας πολύ ευρύς συνδυασμός, έχει πρόγραμμα που απευθύνεται στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και εργαζομένων της Αθήνας, για να μη γίνει τεράστιο τουριστικό αξιοθέατο και ξενώνας προς όφελος του κεφαλαίου, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο της Αθήνας, και επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Παπαδάκης.

Κατηγόρησε τον σημερινό δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη πως δεν βγαίνει στον διάλογο.

«Θέλουν ένα φορέα εκτροπής της λαϊκής δυσαρέσκειας σε ανώδυνα για αυτούς, αλλά επικίνδυνα για τον κόσμο κανάλια» δήλωσε για τον Κασιδιάρη. 

«Δύο δολοφονίες είχαμε τον Αύγουστο… Κλειστά τα σύνορα για τους πρόσφυγες, τους πνίγουμε, τους ρίχνουμε στους διακινητές, λες και δεν είναι διακινητές οι πόλεμοι και οι περιβαλλοντικές καταστροφές. Είναι έγκλημα κατά την ταπεινή μου άποψη» ανέφερε ο κ. Παπαδάκης. 

Ερωτηθείς ποιος τους πνίγει απάντησε «η Frontex, το λιμενικό, αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ναυάγιο. Βεβαίως, και υπάρχει διερεύνηση για αυτή την υπόθεση. Τους καίμε στη Δαδιά και τους βαπτίζουμε εμπρηστές. Εμπρηστές είναι οι κυβερνήσεις που αφήνουν τα δάση χωρίς πυροπροστασία και δασοπυρόσβεση. Εξαπολύουμε ένα κύμα οργής κατά των μεταναστών. Να ο σερίφης του Έβρου, να ο άλλος που πετάει στη θάλασσα των άνθρωπο… καταδικάστηκαν, αλλά εξωθήθηκαν από δημόσιο λόγο όπως του κ. Μπέου, του τσαμπουκά της εξουσίας». 

«Θέλουμε μια Αθήνα κοινωνικής και αντιρατσιστικής αλληλεγγύης μια Αθήνα αντιφασιστική, μια Αθήνα για το περιβάλλον, το πράσινο» κατέληξε ο κ. Παπαδάκης.
 

Πηγή: skai.gr