Νίκη Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Oι πολίτες αποφάσισαν, θα τα καταφέρουμε

«Γιατί η Πελοπόννησος αξίζε περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το κάνουμε πράξη» είπε 

Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα, θα τα καταφέρουμε να είστε όλοι σίγουροι, είπε ο Δημήτρης Πτωχός που εξελέγη Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μιλώντας από την Καλαμάτα.

Tόνισε πως μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη οφείλει ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συμπολίτες που τον εμπιστεύτηκαν από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο- μετερίζι κι αν προέρχονται

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους».

Ευχαρίστησε ακόμα τους υποψήφιους του συνδυασμού του, «παιδιά θα είμαστε πάντα μαζί, ομάδα όπως ήμασταν μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη ημέρα χωρίς να σταματήσει τίποτα», είπε.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε μεταξύ άλλων και στους συνεργάτες του για την σκληρή δουλειά που, όπως είπε, έκαναν και κυρίως για την ανιδιοτέλεια τους.

«Δώσαμε έναν αγώνα που θα τον θυμόμαστε σε όλη μας την ζωή αυτό είναι απολύτως βέβαιο»

Τέλος εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην παράταξη της Νέα Δημοκρατίας και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια που του προσέφερε ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρισκόταν εκεί.

Ο κος Πτωχός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον κο Σαμαρά, τονίζοντας πως είναι κάτι παραπάνω από δάσκαλος του.

Όπως υπογράμμισε ο κος Πτωχός μεταξύ άλλων, «η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι αφετηρία για την σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και μπρος για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο».

«Γιατί η Πελοπόννησος αξίζε περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το κάνουμε πράξη» είπε δηλώνοντας πως «αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες» και εκφράζοντας την επιθυμία του να δημιουργηθεί μια νέα σχέση μεταξύ της Περιφέρειας και του Πολίτη.

Πηγή: skai.gr