Δημήτρης Ευαγγέλου: Με ρεαλιστικό πρόγραμμα και νέα πρόσωπα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Ηλιούπολης

Στόχος του προγράμματος της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Με ρεαλιστικό πρόγραμμα για την Ηλιούπολη, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν μετάσχει σε παλιές δημοτικές παρατάξεις διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Ηλιούπολης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου προέρχεται από μια επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και έχει δημιουργήσει την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες και ανθρώπους της πόλης με κεντρικό σύνθημα «θα αλλάξουμε την Ηλιούπολη με σχέδιο και σκληρή δουλειά». Στόχος του προγράμματος της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με μια συγκεκριμένη δέσμη δράσεων που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση.

Στην πρόσφατη προεκλογική του συγκέντρωση, ο κ. Ευαγγέλου, ενώπιον περισσότερων από 1.000 Ηλιουπολιτών, παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την Ηλιούπολη.
Ο κ. Ευαγγέλου επιδιώκει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ηλιουπολιτών έχοντας αρνηθεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του οποιονδήποτε από τις παλιές παρατάξεις της πόλης.  Όπως ο ίδιος αναφέρει «Οι πολίτες κουράστηκαν να βλέπουν στην πόλη τα ίδια πρόσωπα που έχουν διοικήσει και έχουν αποτύχει. Η πόλη έχει ανάγκη από πραγματική αλλαγή και όχι από εκείνους που αλλάζουν παρατάξεις για να μείνουν στις καρέκλες».
Η τελευταία προεκλογική εκδήλωση του κ. Ευαγγέλου θα είναι πρωτότυπη, καθώς αντί για την καθιερωμένη κεντρική πολιτική ομιλία θα οργανώσει παραδοσιακό γλέντι για όλους τους συμπολίτες του. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10 και ώρα 20:00 στο πάρκο «Χαλικάκι» στην Ηλιούπολη, με ζωντανή μουσική και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr