Νάντια Γιαννακοπούλου για Novartis: Πάνω σε υπαρκτό σκάνδαλο στήθηκε σκευωρία εξόντωσης 10 πολιτικών

Νάντια Γιαννακοπούλου για Novartis: Πάνω σε υπαρκτό σκάνδαλο στήθηκε σκευωρία εξόντωσης 10 πολιτικών

«Το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ έχει απολύτως ξεκάθαρη και αταλάντευτη θέση όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν σπέκουλα. Επάνω σε ένα υπαρκτό σκάνδαλο στήθηκε μια ολόκληρη σκευωρία εξόντωσης 10 κορυφαίων πολιτικών στελεχών» επισήμανε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου.

Ο τελευταίος, σε εμφανή διαφοροποίηση από την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για την Novartis, υπογράμμισε μιλώντας στην Βουλή πως το κόμμα του οφείλει να αποδεχθεί τις δικαστικές αποφάσεις που θέτουν στο αρχείο τις υποθέσεις των πολιτικών προσώπων.

Η τοποθέτηση του Σάκη Παπαδόπουλου προκάλεσε την αντίδραση και του Κινήματος Αλλαγής με την Νάντια Γιαννακοπούλου να υπογραμμίζει πως επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά πως η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έστησε την σκευωρία για να εξοντώσει δέκα πολιτικούς της αντιπάλους.

«Είναι πολύ σοβαρά όσα ακούστηκαν από τον κ. Παπαδόπουλο. Το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ έχει απολύτως ξεκάθαρη και αταλάντευτη θέση όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν σπέκουλα. Επάνω σε ένα υπαρκτό σκάνδαλο στήθηκε μια ολόκληρη σκευωρία εξόντωσης 10 κορυφαίων πολιτικών στελεχών. Εξαιτίας αυτής της εργαλειοποίησης από την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε τις πραγματικές ευθύνες στους επίορκους υγειονομικούς» ανέφερε αρχικά η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αυτό που ακούσαμε σήμερα είναι ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος γι αυτό που εκτυλίχθηκε με τις 10 κάλπες» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Η ίδια κατήγγειλε και την τακτική της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αμφισβητεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που θέτουν στο αρχείο τους φακέλους των δέκα πολιτικών, ενώ πρόσθεσε πως η έρευνα για τα πρόσωπα που έστησαν την σκευωρία και εργαλειοποίησαν τους Θεσμούς πρέπει να πάει «μέχρι τέλος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr