Μάρτα Γκάγια: Η επί 40 χρόνια ερωμένη του Χουάν Κάρλος κι η αρχή του παράνομου έρωτα

O Χουάν Κάρλος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα βρίσκεται «εξορία» στο Αμπού Ντάμπι μαζί με την επι 40 χρόνια ερωμένη του την Mάρτα Γκάγια η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Αν και ο πρώην βασιλιάς έχει την φήμη του Δον Ζουάν, η Marta κατάφερε να είναι η γυναίκα που έμεινε στο πλάι του για όλα αυτά τα χρόνια.

Γεννήθηκε στην Mallorca το 1948 και παντρεύτηκε όταν ήταν στα 20 της. 4 χρόνια μετά χώρισε με τον τότε σύζυγό της με τον οποίο δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά. Αν και η σχέση τους ήταν χαμηλών τόνων και η ίδια δεν μίλησε ποτέ για αυτήν το 1992 έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά Point de Vue και Oggi, ως η «συναισθηματική σύντροφος του».

Από τότε σπάνια επισκέπτεται το σπίτι της στην Mallorca και μοιράζει την ζωή της μεταξύ Μαδρίτης και Ελβετίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iefimerida είναι η γυναίκα που φαίνεται να αγαπάει και να στηρίζει τον πρώην βασιλιά χωρίς να κάνει θόρυβο. Παρόλο που ο Xουάν Κάρλος είχε μια παράλληλη ζωή με την σύζυγό του Σοφία την Mάρτα και άλλες σύντομες σχέσης εκείνη δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Μάλιστα βρισκόταν υπό την προστασία του πολύ καλού φίλου του πρώην βασιλιά του Zourab Tchkotoua ο οποίος γνώριζε τα μυστικά του.

Οι δύο γνωρίστηκαν στην Mallorca το 1974 στην ντίσκο του διάσημου Club de Μar. Εκεί που χόρευε ο πρώην βασιλιάς γνώρισε την Mάρτα και έτσι ξεκίνησε η φιλία τους. Κατάφερε να εισχωρήσει στον κύκλο του στην Mallorca και μαζί της ο πρώην βασιλιάς ζούσε ευτυχισμένος σε αντίθεση με την επισημη ζωή του στην Μαδρίτη μαζί με την Σοφία.

Η σχέση του ήταν ένα κοινό μυστικό για πολλά χρόνια και μαζί περνούσαν πολύ χρόνο εκτός από τις διακοπές πολλές φορές και Σαββατοκύριακα. Άλλες φορές ήταν τόσο απορροφημένος από την σχέση αυτή που παραμελούσε τα καθήκοντά του και την οικογένειά του. Μάλιστα η πρώην βασίλισσα Σοφία ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για αυτή τη σχέση.

Σε δείπνο που διοργανώθηκε με 200 καλεσμένους προς τιμήν ενός δισεκατομμυριούχου έφτασαν την στιγμή του επιδόρπιου και ο Zourab Tchkotoua με την σύζυγό της όπως και η Marta με τον γνωστό συγγραφέα José Luis de Vilallonga. Εκείνη την στιγμή ο Juan Carlos σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε να χαιρετήσει τους αργοπορημένους καλεσμένους του κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Σοφία.

Όπως και να έχει η Mάρτα προσπαθούσε πάντα να έχει και την δική της προσωπική ζωή εκτός από την ερωτική της σχέση με τον Χουάν Κάρλος αφού όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της δεν ήθελε να μείνει στην ιστορία ως η επίσημη ερωμένη του.

Πηγή: must