ΗΠΑ: Πήραν σκύλο και τελικά τους βγήκε Κογιότ- Μια απρόσμενη ιστορία υιοθεσίας

Aντιμέτωπη με μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθε μια οικογένεια από τη Μασαχουσέτη, όταν θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο κουτάβι για να υιοθετηθεί, ανακάλυψε πως τελικά έγινε ένα "μικρό μπέρδεμα".

Η οικογένεια έσωσε ένα κουτάβι που το βρήκε σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου αλλά όταν έσπευσαν σε κτηνιάτρους για του τυπικούς ελέγχους,  κατέληξαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για κογιότ

Σύμφωνα με το Κέντρο Άγριας Ζωής του Κέιπ στο Μπάρνσταμπλ, το μικρό κογιότ φάνηκε να έχει χωριστεί από την οικογένεια του σε πολύ νεαρή ηλικία.

Βρέθηκε «περιπλανώμενο και ταλαιπωρημένο στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου», είπε το κέντρο.

«Στη συνέχεια μεταφέρθηκε κατά λάθος στο σπίτι από μιαοικογένεια αφού κατά λάθος το θεώρησα χαμένο κουτάβι. Αφού συνειδητοποίησαν το μπέρδεμά τους, μας κάλεσαν για βοήθεια.
«Με τη βοήθεια του Τμήματος Μαζικής Δημόσιας Υγείας μπορέσαμε να προσδιορίσουμε ότι δεν υπήρχε δυνητικός κίνδυνος έκθεσης στη λύσσα και μπορέσαμε να τον καθαρίσουμε για περίθαλψη και δώσαμε άδεια για αποκατάσταση από τη Mass Wildlife», πρόσθεσε το κέντρο.

Το κουτάβι κογιότ αναρρώνει στον θάλαμο απομόνωσης του κέντρου. Ένας ανάδοχος αδερφός από την Κλινική Άγριας Ζωής του Ρόουντ Άιλαντ έφτασε στο κέντρο Barnstable και θα παρουσιαστεί σύντομα στο κουτάβι.

Πηγή: Guardian
TAGS: ΗΠΑ