Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης των προέδρων της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ωστόσο, προτού μπορέσουν να γίνουν προετοιμασίες για μια τέτοια συνάντηση, είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ποια θα είναι η ημερήσια διάταξή της, είπε ο Ριαμπκόφ.
«Εδώ, το κύριο ζήτημα συνοψίζεται στο πώς θα διατυπωθεί η ουσία της συνάντησης και τι μπορούμε να περιμένουμε ως αποτέλεσμα», σημείωσε.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο συνεργάτης του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ ήγειρε την πιθανότητα μιας τέτοιας συνάντησης ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Σι Τζινπίνγκ στη σύνοδο κορυφής του Οικονομικού Φόρουμ Ασίας-Ειρηνικού που θα διεξαχθεί στη Σενζέν της Κίνας τον Νοέμβριο.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.