Γιαννάκης για Βasketgate: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ - Τυπικές οι σχέσεις με Λιόλιο»

Ο θρύλος του αθλήματος θέλησε να καταθέσει υπέρ της κατηγορίας, καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία λόγω περιστατικού που είχε σημειωθεί το 2018

Εχει κάνει δήλωση. Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για τη διοίκηση της ΕΟΚ, εάν μου ζητήσουν τη συμβουλή μου όμως θα είμαι εκεί, είχα τυπικές σχέσεις με τον κ. Λιόλιο, αισθάνθηκα αδύναμος, πιστεύω στη Δικαιοσύνη"

Της Έλενας Γαλάρη

Στον ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων στο χώρο του μπάσκετ κατέθεσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο θρύλος του αθλήματος θέλησε να καταθέσει υπέρ της κατηγορίας, καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία λόγω περιστατικού που είχε σημειωθεί το 2018, όταν ήταν προπονητής του Άρη. Συγκεκριμένα, είχε αποβληθεί με δεύτερη τεχνική ποινή από έναν εκ των κατηγορούμενων διαιτητών κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Φάρο Λάρισας.

Στην κατάθεσή του φέρεται να έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. 

«Πάντα έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα βρει αυτή τρόπο για να θωρακίσουμε το ελληνικό μπάσκετ. Όλα αυτά κάνουν κακό στο μπάσκετ, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν βγαίνουν συμπεράσματα», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ανέφερε ότι είχε τυπικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΚ. 

«Εκείνη την ημέρα αισθάνθηκα αδύναμος, ο τρόπος που αποβλήθηκα δεν ήταν δεοντολογικός», ανέφερε ο πρώην παίκτης και προπονητής της εθνικής ομάδας, διευκρινίζοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). 

«Όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή, η υπομονή είναι αρετή, προκειμένου να χαρούμε και πάλι το μπάσκετ που αγαπάμε», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αίτημα υποστήριξης της κατηγορίας κατέθεσε και η ΚΑΕ ΑΕΚ.  Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας θα δηλώσει και η ΚΑΕ Αμαρουσίου μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου Μιχάλη  Δημητρακόπουλου .

Πηγή: skai.gr
9 0 Bookmark

Απόρρητο