Η ΑΕΚ επιστρέφει και στρέφεται στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα μετά από 9 μέρες στην Αγγλία και στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ

Μετά από εννιά μέρες στην Αγγλία και δύο ήττες από Σαχτάρ (3-1) στο Λονδίνο και Σίτι (5-1) στο Μάντσεστερ για το Champions League, η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει στην βάση της. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να προσγειωθούν στην Αθήνα κατά τις 17:00 και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Άλλωστε το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Allwyn Arena (20:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Ο Μάρκο Νίκολιτς για το ματς αυτό δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λόβρο Μάγερ, ενώ μένει να φανεί αν ο τραυματισμός του Ζίνι στην ωμοπλάτη θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητά του. Επίσης, εκκρεμεί να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση του Θωμά Στρακόσα, ο οποίος είχε μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του με στόχο να επιστρέψει στις επάλξεις την προσεχή αγωνιστική.

Για την πρωταθλήτρια Ελλάδος ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό διάστημα, καθώς θα αντιμετωπίσει σε διάστημα οκτώ ημερών τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Superbet Κύπελλο (28/10, 20:30), τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (1/11, 19:00) και τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Champions League (4/11, 19:45).

Πηγή: sport-fm.gr
8 0 Bookmark

Απόρρητο