«Ελπίδα ή περιπέτειες» είναι αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε πάνω από όλα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει το πακέτο μέτρων που παρουσιάστηκε αποτέλεσμα «σοβαρής και νοικοκυρεμένης πολιτικής», σημειώνοντας ότι αφορά, στον βαθμό του δυνατού, όλους τους Έλληνες.
Όπως υπογραμμίζει, μια τέτοια πολιτική μπορεί να διατηρήσει σταθερή τη χώρα σε δύσκολους καιρούς, να ενισχύσει περαιτέρω την οικονομία και να διευρύνει την κοινωνική πολιτική.
Παράλληλα, τονίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με «πολιτικές σαπουνόφουσκες» ούτε με αστάθεια, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «οι εθνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών» δεν θα πάνε χαμένες.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.