Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Συναντηθήκαμε για οικονομική διαφορά», είπε ο 27χρονος

Αρχικά υποστήριξε ότι είχαν δεχθεί επίθεση από αγνώστους – Υπέδειξε πού βρίσκεται το μαχαίρι του εγκλήματος - Φέρεται να ομολόγησε δύο με τρεις ώρες αργότερα, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο

περιπολικό

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη γυναικοκτονία της 25χρονης στην Ηγουμενίτσα, με τον 27χρονο πρώην σύντροφό της να ομολογεί ότι τη σκότωσε και να επικαλείται ότι συναντήθηκαν για μια οικονομική διαφορά.

Ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, παραδέχθηκε ότι κατάφερε στην 25χρονη πλήγματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, ενώ φέρεται να είχε αυτοτραυματιστεί. Πριν ομολογήσει, ο ίδιος είχε παρουσιάσει διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και η 25χρονη είχαν δεχθεί επίθεση από αγνώστους.

Από την επίθεση αγνώστων στην ομολογία

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρονος είχε τηλεφωνήσει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και η γυναίκα με την οποία βρισκόταν είχαν πέσει θύματα επίθεσης από αγνώστους. Ανέφερε ακόμη ότι είχε απομακρυνθεί από το σημείο και δεν γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και, συνοδεία τους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Περίπου δύο με τρεις ώρες αργότερα, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε ότι ο 27χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν πρώην σύντροφός του, της είχε καταφέρει πλήγματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Εντοπίστηκε το μαχαίρι

Η νεαρή γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και τη ράχη, δύο βαθιά τραύματα στον τράχηλο και ένα στο πόδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 27χρονο εντόπισε πολλά αυτοπροκληθέντα τραύματα, κυρίως στο αριστερό τμήμα του θώρακα, κοντά στην καρδιά. Φέρει τουλάχιστον ένα βαθύ τραύμα στον αριστερό πνεύμονα και οι γιατροί προχώρησαν σε παροχέτευση.

Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε, καθ' υπόδειξη του 27χρονου, στο σημείο όπου το είχε πετάξει κατά την απομάκρυνσή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων. Ο ίδιος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σημειώνεται πως τόσο η 25χρονη όσο και ο 27χρονος κατάγονται από την Αθήνα, ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

«Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας ανθρωποκτονία που έλαβε χώρα χθες (20-09-2026) βράδυ στην Ηγουμενίτσα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων.

Ειδικότερα, χθες βράδυ, αστυνομικοί, κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου Επιχειρήσεων (100) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας από διερχόμενο πολίτη, προσέτρεξαν σε σημείο της πόλης της Ηγουμενίτσας, όπου βρέθηκε νεκρή ημεδαπή γυναίκα.

Σε κοντινή απόσταση, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος στο μεταξύ είχε τηλεφωνήσει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, αναφέροντας ότι, από κοινού με γυναίκα με την οποία βρισκόταν μαζί της, είχαν πέσει θύμα επίθεσης από αγνώστους και ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς να γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται.

Στη συνέχεια, συνοδεία αστυνομικών, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν πρώην σύντροφός του, της είχε καταφέρει πλήγματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.

Το μαχαίρι, καθ’ υπόδειξη του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε σημείο όπου το είχε απορρίψει κατά την απομάκρυνσή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματιζόμενη δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας».

Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο