- Σε πυρκαγιά σε πλοίο εμπορευμάτων σε ναυπηγείο στο Τσινγκντάο της Κίνας, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 25, σύμφωνα με κρατικά μέσα.
- Στο πλοίο βρίσκονταν συνολικά 42 άνθρωποι, εκ των οποίων 12 απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και 5 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
- Η πυρκαγιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ναυπηγείο Beihai και κατασβέστηκε νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα.
Ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε πλοίο εμπορευμάτων με ξένη σημαία, στο οποίο γίνονταν εργασίες συντήρησης σε ναυπηγείο σε λιμάνι του Τσινγκντάο στην ανατολική Κίνα, αυξήθηκε από 20 σε 25, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Μέσα στο πλοίο βρίσκονταν 42 άνθρωποι. Δώδεκα κατέστη δυνατό να απομακρυνθούν με ασφάλεια, πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο» αλλά «και οι 25 αγνοούμενοι βρέθηκαν νεκροί», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 11:15 π.μ. στο ναυπηγείο Beihai του Τσινγκντάο στη διάρκεια εργασιών επισκευής και επιθεώρησης, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο προσθέτοντας ότι νωρίς το απόγευμα (τοπική ώρα) η πυρκαγιά είχε κατασβησθεί.
- Υεμένη: Το νησάκι που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο για την παγκόσμια πετρελαϊκή τροφοδοσία
- Βρετανός παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία παροχής πλήροφοριών στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
- Βρετανικές κυρώσεις στους οικισμούς της Δυτικής Όχθης: Το «μπούμερανγκ» που μπορεί να ευνοήσει τον Νετανιάχου
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.