Έβαλε το... τούρμπο στο τέλος και προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ ο Σίσκος

Ο Απόστολος Σίσκος πραγματοποίησε εκπληκτικό τελευταίο 50άρι στα ημιτελικά των 200μ. πεταλούδα, με τον 21χρονο πρωταθλητή να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό με νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Κολύμβηση

Έτοιμος να προσθέσει ακόμη ένα μετάλλιο στο στήθος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού είναι ο Απόστολος Σίσκος.

Δύο 24ωρα μετά το ασημένιο που κατέκτησε στα 200μ. ύπτιο, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στα ημιτελικά των 200μ. πεταλούδα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος με τρομερό ρεκόρ.

Ο νεαρός αθλητής, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας μας στον υγρό στίβο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με χρόνο στα 1:55.55 και έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από τον περασμένο Μάιο (1:56.13), τερματίζοντας έτσι στη δεύτερη θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς με τη 2η καλύτερη επίδοση από όλους τους κολυμβητές!

Για να φτάσει σε αυτή την σπουδαία επίδοση, βέβαια, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ένα απίθανο τελευταίο 50άρι, καθώς, μπήκε στην τελική ευθεία ως 7ος, προτού αρχίσει να αφήνει πίσω του έναν-έναν τους αντιπάλους!

Ο τελικός των 200μ. πεταλούδα είναι προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο (15/08), στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: sport-fm.gr
11 0 Bookmark

Απόρρητο