Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ 1-0 (α' ημίχρονο) - Live η εξέλιξη του αγώνα

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12', με τον Άντερσον

Μάντσεστερ Σίτι

Τεράστιο παιχνίδι για την ΑΕΚ στην Αγγλία, με την Ένωση να αντιμετωπίζει στο «Έτιχαντ» τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα της Ένωσης, με τον Μάρκο Νίκολιτς να προχωρά σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σαχτάρ. Ο Αριάγκα πήρε τη θέση του Βιτάλις στη μεσαία γραμμή, ο Ζοάο Μάριο εκείνη του Κοϊτά, ενώ ο Βάργκα θα είναι ο παρτενέρ του Γιόβιτς στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ζίνι να μένει στον πάγκο.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αναλυτικά, διάταξη 4-4-2 από τον Σέρβο τεχνικό. Στο τέρμα ο Μπρινιόλι, με στόπερ τους Μουκουντί και Ρέλβας, δεξί μπακ τον Ρότα και αριστερό τον Πήλιο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μαρίν και Αριάγκα, με τους Μάγερ (δεξιά) και Ζοάο Μάριο (αριστερά) να κινούνται τόσο στο άκρα, όσο και εσωτερικά μπροστά τους, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Γιόβιτς έχοντας στο πλάι του τον Βάργκα.

ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Μπρινιόλι - Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος - Μάριν, Αριάγκα, Ζοάο Μάριο, Μάγιερ - Γιόβιτς, Βάργκα.

Στον πάγκο για την Ένωση: Μπαλαμώτης, Κάιρινεν, Γκατσίνοβιτς, Ζουμπκόφ, Κοϊτά, Μάνταλος, Βίντα, Λυκογιάννης, Βιτάλις, Ζίνι

Στον πάγκο ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αμφίβολος για τη Σίτι, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, ο Μαρέσκα ευελπιστούσε να τον έχει διαθέσιμο και τελικά ο Viking είναι παρών για το ματς με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Ο Νορβηγός, βέβαια, θα είναι στον πάγκο για τους «πολίτες», οι οποίοι παρατάσσονται απέναντι στην «Ένωση» με τον Ντοναρούμα κάτω απ’ τα δοκάρια και τους Λιούις, Κουσάνοφ, Ρούμπεν και Γκβάρντιολ στην άμυνα.

Οι Άντερσον και Έντσο Φερνάντες θα είναι στα χαφ, ο Άλαν Ελίας με τον Σερκί και Φόντεν θα κινηθούν πίσω από τον Φλόιντ Σαμπά που θα είναι ο προωθημένος για την ομάδα του Μαρέσκα, ο οποίος προχωρά σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ήττα (4-2) από την Παρί πριν από μια εβδομάδα.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Μπετινέλι, Ρούλι, Γκέχι, Εντιαγέ, Χάαλαντ, Ντοκού, Αΐτ – Νουρί, Βίτορ Ρέις, Μπουαντί, ΜακΆιντο, Μπρέιθγουεϊτ.


 

Πηγή: sport-fm.gr
12 0 Bookmark

Απόρρητο