Του Μάκη Συνοδινού
«Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, δεν ξέρω γιατί με πυροβόλησαν, πιθανόν να ήθελαν να κλέψουν τη μηχανή και όταν με είδαν με πυροβόλησαν». Αυτά υποστήριξε ο 55χρονος ο οποίος τα ξημερώματα έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης στα Πατήσια.
Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο ναι μεν εξετάζουν οι Αρχές, ωστόσο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η επίθεση των δραστών να έγινε λόγω διαφορών που είχε ο γιος του 55χρονου.
Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, δύο άγνωστοι φορώντας κράνη μοτοσικλέτας πλησίασαν τον 55χρονο υπήκοο Αλβανίας και πυροβόλησαν στο οδόστρωμα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν πυροβόλησαν και τον 55χρονο ή κάποια σφαίρα εξοστρακίστηκε.
Στα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το skai.gr και είναι λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση, φαίνεται ο 55χρονος να είναι πεσμένος στο έδαφος έχοντας τις αισθήσεις τους και κόσμο να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις και ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.