Το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό Μπέτυ Βαλάση είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.
Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία της. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Λουδάρος, και ο Θοδωρής Κατσαφάδος.
«Αποχαιρετάμε μια μεγάλη κυρία του θεάτρου, μια δυναμική και δημιουργική γυναίκα, έναν υπέροχο άνθρωπο, μια πολυαγαπημένη φίλη και συντρόφισσα που ήταν παρούσα σε όλους τους αγώνες του λαού μας, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, δίπλα στον κάθε κατατρεγμένο, για την ειρήνη, την ευημερία του λαού μας και βεβαίως για την προώθηση του Πολιτισμού και των αξιών που πρέσβευε και η ίδια και το Κόμμα που εκπροσωπούσε», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σημαντική καλλιτεχνική διαδρομή και ένα πλούσιο έργο στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.