Ποινική δίωξη στον 59χρονο που φέρεται να έβαζε φωτιές στη Σίνδο - Δείτε βίντεο από τη στιγμή του εμπρησμού

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση   

Εμπρηστής στη Σίνδο

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να έβαλε 6 φωτιές σε περιοχές της Σίνδου.

Σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση κατ εξακολούθηση με κίνδυνο σε ξένα πράγματα και άνθρωπο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που βγαίνει από τον ανακριτή: 

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να βάζει φωτιά: 

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών φέρεται να προκάλεσε συνολικά έξι εστίες πυρκαγιάς, μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του από σημείο σε σημείο.

Στα πλάνα που δημοσιεύει το Rthess, ο άνδρας εμφανίζεται να σταματά το όχημά του μπλε χρώματος, να αποβιβάζεται και να βάζει φωτιά σε ξηρά χόρτα.

Αφού τα χόρτα αρπάξουν φωτιά, επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, επιβιβάζεται και απομακρύνεται από το σημείο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
0 0 Bookmark

Απόρρητο