Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος

Είχε σκηνοθετήσει τις σειρές «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Έχω παιδιά», ενώ το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε γυρίσματα για νέα σειρά του MEGA

Κερί σε σκοτάδι
Συνοπτικά από ΣΚΑΪ AI toggle
  • Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος από ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τη νέα σειρά του MEGA «Η νταντά της γειτονιάς».
  • Διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος. Ο σκηνοθέτης των σειρών «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Έχω παιδιά» έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση, ενώ ως σκηνοθέτης έχει συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικά πρότζεκτ, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά του MEGA «Η νταντά της γειτονιάς», που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Την ίδια μέρα θα γίνει και η κηδεία του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
74 0 Bookmark

Απόρρητο